نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

کارگردان انیمیشن «ساعت جادویی»: حضور در جشنواره فجر اتفاق خوبی است | انیمیشن‌سازان در مشهد یکدیگر را پیدا کرده‌اند

  • کد خبر: ۲۰۵۴۱۹
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
کارگردان انیمیشن «ساعت جادویی»: حضور در جشنواره فجر اتفاق خوبی است | انیمیشن‌سازان در مشهد یکدیگر را پیدا کرده‌اند
انیمیشن «ساعت جادویی» به کارگردانی محمدعلی بصیری‌نیک و تهیه‌کنندگی محمدمهدی نخعی‌راد، تولید هنرمندان مشهدی است که به بخش پویانمایی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد.
مریم امیری
خبرنگار مریم امیری

به گزارش شهرآرانیوز، انیمیشن «ساعت جادویی»، پسربچه‌ای را روایت می‌کند که یک ساعت جادویی از پدربزرگش می‌گیرد و به گذشته می‌رود و اتفاقات عجیبی برایش می‌افتد. کارگردان «ساعت جادویی» پس از بیان یک خطی داستان به موضوع مرحله طاقت‌فرسای تولید این انیمیشن می‌پردازد.

کارگردان انیمیشن «ساعت جادویی»: حضور در جشنواره فجر اتفاق خوبی است | انیمیشن‌سازان در مشهد یکدیگر را پیدا کرده‌اند

راهیابی به جشنواره فیلم فجر برای ما اتفاق بسیار خوبی است. زیرا فرصتی پیش می‌آید تا اثر به نمایش گذاشته شود.

محمدعلی بصیری‌نیک در ابتدا توضیح می‌دهد که فرایند تولید این اثر ۵ سال طول کشیده که ۳ سال از این زمان درگیر خط تولید بوده و ۲ سال دیگر هم مراحل آماده سازی آن زمان برده است.

بصیری‌نیک با این مقدمه به مسئله زمان‌بر بودن تولید انیمیشن در ایران اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد: به طور کلی فرایند تولید انیمیشن بسیار زمان‌بر است و به همین دلیل تعداد انیمیشن‌هایی که به جشنواره‌ها و رویداد‌های فیلم می‌رود معمولا عددشان از ۲ یا ۳ بیشتر نمی‌شود برای همین راهیابی به جشنواره فیلم فجر برای ما اتفاق بسیار خوبی است. زیرا فرصتی پیش می‌آید تا اثر به نمایش گذاشته شود. در واقع این فرصت خوبی برای دیده شدن زحمات عوامل فیلم و شنیده شدن حرفی است که در آن اثر زده شده است.

به گفته این کارگردان، یک دلیل مسئله زمان در تولید انیمیشن، هزینه‌های تولید است، مسئله‌ای که سبب شد انیمیشن «ساعت جادویی» با هزینه شخصی  تولید شود.

او در این‌باره می‌گوید: این انیمیشن، گرچه حمایت‌هایی از آن شد، اما می‌توان گفت کاملا با هزینه شخصی تولید شده است.

کارگردان انیمیشن «ساعت جادویی»: حضور در جشنواره فجر اتفاق خوبی است | انیمیشن‌سازان در مشهد یکدیگر را پیدا کرده‌اند

در مشهد انیمیشن سازان یکدیگر را پیدا کرده و در یک فضا کار می‌کنند. در بسیاری مواقع یکدیگر را در تکمیل پروژه‌ها یاری رسانده و کمک می‌کنند تا اثارشان به ثمر بنشیند.

بصیری نیک در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به حضور در جشنواره کودک و نوجوان اصفهان اشاره می‌کند؛ رویدادی که انیمیشن «ساعت جادویی» که در آن زمان «در مسیر تاریکی» نام داشت، در آن دیده شد و مورد توجه قرار گرفت.

او در این‌باره می‌گوید: حضور در جشنواره کودک و نوجوان برای ما تجربه بسیار خوبی بود همچنین دریافت جایزه ویژه گوهرشاد. زیرا در این رویداد اثر به نمایش گذاشته و نقد و بررسی شد و ما هم سعی کردیم از نقد‌ها در رفع ایرادات اثر بهره ببریم.

این کارگردان در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به وضعیت انیمیشن‌سازی در مشهد اشاره می‌کند که شکل صنعتی به خودش گرفته و در حال گسترش است.

کارگردان انیمیشن «ساعت جادویی»: حضور در جشنواره فجر اتفاق خوبی است | انیمیشن‌سازان در مشهد یکدیگر را پیدا کرده‌اند

بصیری نیک در این‌باره می‌گوید: به طور کلی انیمیشن سازی در مشهد صنعتی شده است و این اتفاق خوبی است. به ویژه در چند سال اخیر اتفاقات خوبی در این زمینه در مشهد افتاده است. در واقع در مشهد انیمیشن‌سازان یکدیگر را پیدا کرده و در یک فضا کار می‌کنند. در کنار رقابت سالمی که وجود دارد در بسیاری مواقع یکدیگر را در تکمیل پروژه‌ها یاری رسانده و کمک می‌کنند تا آثارشان به ثمر بنشیند. این‌ها سبب شده است تا مشهد در حال تبدیل شدن به قطب انیمیشن‌سازی در کشور باشد. من هم امیدوارم از این صنعت رو به پیشرفت، حمایت شود.

کارگردان انیمیشن ساعت جادویی با بیان اینکه این اثر هنوز در جایی اکران نشده است، درباره نتایج جشنواره فجر پیش‌بینی نمی‌کند، زیرا بر این باور است که فارغ از نتیجه، حضور در جشنواره فجر به ویژه برای انیمیشن‌سازان خودش یک موفقیت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->